Alex Bodi, întorsătură complet neașteptată! Își dorește împăcarea cu Ema Uta. Ce gest a făcut pentru a o recâștiga pe blondină

11 08. 2024, 15:02

Alex Bodi vrea să se împace cu Ema Uta! Ce gest neașteptat a făcut omul de afaceri pentru a o readuce în viața lui? Iată ce a declarat!

Dacă în urmă cu puțin timp circula în presă scandalul dintre Alex Bodi și Ema Uta, se pare că situația a luat o întorsătură complet neașteptată. După ce afaceristul i-a aruncat vorbe dure în online make-up artistei, iar ea l-a amenințat că îl dă în judecată pentru defăimare, Alex Bodi a realizat că a greșit și își dorește să fie primit înapoi în viața Emei Uta.

Alex Bodi s-a dus în Mykonos după Ema Uta

Invitat în podcastul lui Bursucu, Alex Bodi și-a deschis sufletul și a mărturisit tot ce simte cu adevărat pentru Ema Uta, femeia care i-a furat inima.

Deși s-a dus în vacanță alături de altă femeie și s-a afișat pe rețelele de socializare cu ea, Alex Bodi s-a răzgâdnit repede și a realizat că Ema Uta este sufletul lui pereche. Totul a început atunci când Ema Uta a plecat în Mykonos alături de prietenele ei, iar omul de afaceri s-a dus cu iubita lui de atunci, Caterina, în aceeași locație.

La scurt timp însă, Caterina a plecat singură, iar Alex Bodi s-a dus să îi recâștige inima Emei Uta, chiar la hotelul unde aceasta era cazată.

Bursucu: „Pe o scară de la 1 la 10 cât de decis ești să te împaci?”

Alex Bodi: „100.”

Bursucu: „V-ați întâlnit recent?” 

Alex Bodi: „M-am dus eu direct la ea la hotel. Eu sunt o persoană foarte impulsivă.”

Bursucu: „S-a speriat?”

Alex Bodi: „Da, se mai sperie, pentru că eu când sunt nervos… îți dai seama, e involuntar. Nu merită ea așa ceva. Fata asta nu mi-a zis nici măcar o vorbă de rău.” , este dialogul purtat în podcast, atunci când Alex Bodi a recunoscut că s-a dus la hotelul Emei Uta pentru a se împăca cu ea.

Alex Bodi: „Eu cred că este sufletul meu pereche.”

Mărturisirile au continuat, iar Alex Bodi și-a arătat o complet altă latură față de cea cu care ne-a obișnuit. Omul de afaceri și-a declarat iubirea pentru Ema Uta și a avut doar cuvinte de laudă pentru „sufletul lui pereche”.

„Eu nu vreau să o numesc slăbiciune. Eu cred că este sufletul meu pereche (n.r. Ema Uta). Nu contează câte greutăți, câte obstacole se pun sau ce încearcă lumea să facă, să împiedice, să le devieze drumurile, două persoane predestinate nu se vor despăți niciodată, dacă este să fie menit. Dacă nu este, atunci se rupe la prima cădere toul. Au fost trei ani între noi, dar a fost foarte intens. Când este ceva și trăiești la intensitate și când trăiești lucrurile în doi ani ca și cum le-ai trăit în prima săptămână, acesta este un lucru foarte mare.

Dacă două persoane sunt predestinate să fie împreună poate să intervină oricine, în afară de Dumnezeu. Dacă Dumnezeu nu vrea să țină, nu o să țină. O iubesc pe Ema Uta. Ea știe că o iubesc! Aș vrea să ne împăcăm, i-am spus și ei”a mai adăugat Alex Bodi pentru sursa citată.

Va exista o împăcare între cei doi?

Dacă afaceristul este convins că își dorește să fie împreună cu Ema Uta, se pare că make-up artista nu ar fi întocmai de aceeași părere, sau cel puțin așa pare pentru moment.

„Nu vreau să vorbesc în locul ei (n.r. cum a simțit-o pe Ema Uta). Nu contează cum am simțit-o și ce cred eu. Nu pot să afirm chestii în numele ei. Eu aș zice că vreau să ne împăcăm, dar de ea… sau ce gândește, ce simte, chiar dacă știu sau poate mi-am dat eu seama sau le-am simțit într-un anumit fel… când sunt tensiuni și certuri nu poți să cataloghezi sau să mă apuc eu să dau cu părerea. Eu zic de mine. Aici e vorba de ce zic eu, ce simt eu și de ce trebuie să spun eu.”, a continuat Alex Bodi.

Sursă foto: social media